Geef een gil via: itisjnm@gmail.com

RichardTerborg_ItsJen40
Fotograaf – Richard Terborg

Lieve woorden, na fijne samenwerkingen…

Team Kunstbende Nederland: ‘Voor Kunstbende kunnen we ons geen betere host wensen dan Jennifer. Ze bruist van de energie en zet iedere gast in zijn/haar/hun kracht. Ze is altijd goed voorbereid en heeft een groot empathisch vermogen, waardoor onze jonge deelnemers zich echt gezien voelen.’

Fay Breeman | Replacing Head of Cinekid for Professionals: “Jennifer was de moderator van een aantal sessies van het Industry Forum van Cinekid for Professionals. Haar inhoudelijke voorbereiding is heel professioneel, waardoor gesprekken diepgang hebben en tegelijkertijd begrijpelijk blijven voor toehoorders die een onderwerp niet kennen. Bovendien voelen zelfs de meest verlegen gasten zich op hun gemak bij Jennifer. Dat komt omdat de sprekers merken dat ze bij Jennifer in goede handen zijn. Bovendien is haar enthousiasme heel aanstekelijk!”

Floortje Smehuijzen – Hoofd Jeugd & Educatie Muziekgebouw aan ’t IJ & BIMHUIS: Jennifer Muntslag bruist van enthousiasme. Ze heeft een oprechte interesse in de wereld om haar heen, en kan van daaruit rake vragen stellen over allerlei onderwerpen aan kinderen én volwassenen. Wij kennen Jenn als een echte verbinder, ze maakt contact met kinderen, klassen én hun ouders of leerkrachten, terwijl ze het doel van haar rol altijd voor ogen houdt. Vanuit de ogen van een kind kan ze vragen stellen die soms lekker gek zijn en altijd to the point. Jenn kan geweldig dansen en brengt haar enthousiasme makkelijk over op anderen, zonder zelf teveel in de spotlights te willen staan, altijd dienstbaar aan de productie of de omstandigheden. En ze is heel prettig en lekker snel in de samenwerking.

Esther Snijder – Nederlands Film Festival 2021: Voor het Nederlands Film Festival heb ik samen mogen werken met Jennifer waarbij ze verschillende interviews heeft afgenomen met onze gasten. Door haar goede voorbereiding en haar warme en open persoonlijkheid kreeg ze elke gast gemakkelijk aan de praat. Ze is een fijne en natuurlijke presentator waarbij je merkt dat ze hart heeft voor haar vak. Daarbij bracht ze met haar aanstekelijke enthousiasme een goede sfeer op de set. Na afloop benadrukte de filmcrew de prettige samenwerking met haar. Ik kan het dan ook alleen maar aanraden om met Jennifer samen te werken.

Nathalie Bremer – Directeur Projectenbureau Primair Onderwijs Zuidoost: “Op 21 oktober was Jennifer de moderator voor de aftrap van het leesoffensief Zuidoost Leest! in het Bijlmer Parktheater. In het voorbereidende gesprek stelde ze goede vragen en stelde ze mij gerust (was een beetje zenuwachtig over de productie). Op de dag zelf bleek de geruststelling ook helemaal te kloppen: Jennifer had zich uitstekend voorbereid en raakte precies de goede toon bij het jonge publiek. Enthousiasmerend en betrokken, hield zij het publiek geboeid. Het is overduidelijk dat zij zich als een vis in het water voelt op het podium, she owns the stage :)”